Lock down 2 – Het is zo ver

We kunnen er helaas niet meer aan ontsnappen. Naast de donkere dagen in de winter zit heel Nederland de komende 5 weken ook in lockdown tijdens de feestdagen. Om ervoor te zorgen dat je niet gillend gek word van eenzaamheid, of van je partner, helpen wij je aan een aantal sexy tips die de lockdown leuker maken.

 

Yiva Power Massager

Ook geschikt als body massager

Geniet van intieme momenten alleen of samen met je partner met deze compacte wand massager! De vibrator is perfect voor beginners en is het ideale speeltje voor externe stimulatie. Hij heeft maar liefst 10 verschillende vibratiestanden waarmee je alle gewenste plekken masseert. De wand vibrator heeft een flexibele kop en is voorzien van een krachtige motor. Hierdoor is de vibrator zowel geschikt voor lichaamsmassages als stimulatie van de intieme zones. De wand vibrator is oplaadbaar en is gemakkelijk schoon te maken met een toycleaner. Haal jouw nieuwe massager vandaag in huis en ga samen met je partner, of alleen op ontdekkingsreis.

Ga naar de Yiva Power massager

Verbreed je horizon

Deze lockdown is misschien wel het perfecte moment om te experimenteren in de slaapkamer. Doe jezelf en je partner een plezier en ga samen op onderzoek uit. Met een partner heb je voldoende keus uit hulpmiddelen in de slaapkamer. Als je net begint met seksspeeltjes ontdekken dan raden wij je aan om eens naar een introductie pakketje te kijken! Kies bijvoorbeeld voor het Sexy Weekend pakketje van Loveboxxx of ga voor een extra romantische avond met de Romantic Couples Box.

LoveBoxxx – Romantic Couple Box

Nu we allemaal weer verplicht met elkaar opgescheept zitten, kunnen sommige koppels wel wat ontspanning gebruiken. Geen zorgen, we hebben hier allemaal wel eens last van. Haal romantiek en spanning in huis deze lockdown en ga op een sexy ontdekkingsreis. Groei dichter naar elkaar toe tijdens lange, donkere winteravonden en ga sterker dan ooit tevoren het nieuwe jaar in!

Ga naar de romantic couple box
Loveboxxx - Romantic Couples Box

Single mannen: lockdown hoeft niet eenzaam te zijn

Wij stellen je graag voor aan Hera, Valentina, Veronia en Victoria. Als je tijdens deze vreemde coronatijd helemaal gek word van eenzaamheid dan doen de filmpjes op je laptop het gewoon niet meer. Onze levensechte sekspoppen zijn voorzien van spannende functies. Zo heeft Hera 3 openingen en ze warmt naar jouw lichaamstemperatuur zodat ze nog echter aanvoelt. Valentina kijkt je vanuit een doggy positie uitdagend aan en is voorzien van 3 openingen en heeft levensechte details. Veronia ligt in een uitdagende positie en kijkt je recht in je ogen aan terwijl jij losgaat op haar 2 openingen. Last but not Least: Victoria ligt op haar rug en heeft grote borsten en 2 openingen. Wie kies jij?

Maak je lockdown leuker met Eroticas

Als je nu afrekent dan krijg je op alle bestellingen* 10% korting. Je hoeft hier niets voor te doen! Alleen je winkelmand vullen en genieten van je nieuwe speeltjes. Check snel ons hele assortiment in de shop en haal vandaag jouw nieuwe sekstoy in huis!

de verzending kan langer duren dan je van ons gewend bent. * de 10% korting geld niet in combinatie met andere acties. 

TIP VOOR ALLE SINGLE LADIES IN LOCK DOWN 2

Dark Magic Thrusting Bed Sexmachine

Deze heerlijke seksmachine heeft een opblaasbaar, anatomisch gevormd ligbed. Aan het voeteneind heeft het ligbed een bevestigingscomponent waar je de bijgeleverde vibrators op kunt aansluiten. Je hebt keuze uit één van drie vibrators en deze zijn eenvoudig te bevestigen aan het ligbed. Als je een vibrator er aan vast hebt geschroefd, bedien je deze gemakkelijk met de draadloze afstandsbediening. Pluspunt: de vibrators zijn ook prima zonder het bed te gebruiken.

Shop je DARK MAGIC sexmachine

Is een sexmachine nog niet waar je nu aan denkt maar wil je liever eerst experimenteren met bijvoorbeeld een dildo of vibrator? Lees hier snel verder om erachter te komen wat voor soort vibrator het beste bij jouw of jouw vriendin past! Maak de komende feestdagen en lock down minder vervelend met de seksspeeltjes van Eroticas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *