Meest gestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk hier onze meest beantwoordde vragen

Wat zijn de bezorgkosten per bestelling?

De bezorgkosten bedragen in Nederland en België €4,95 per bestelling. Bij een bestelling boven de €35,00 word je bestelling gratis verzonden. Wij hopen in de toekomst gratis verzendkosten op alle zendingen aan te bieden, maar zo groot zijn wij helaas nog niet. Wij danken je dan ook van harte voor je bestelling bij www.eroticas.nl

Hoe kan ik betalen bij www.eroticas.nl?

Wij bieden diverse populaire betaalmethodes aan. Zo kun je bij ons veilig en snel afrekenen in de beveiligde omgeving van je bank. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Bancontact, PayPal, VISA en Mastercard.  

Hoe lang is mijn pakket onderweg?

Als je van dinsdag tot vrijdag voor 23:00 besteld, mag je je pakket binnen 24 uur verwachten. Bestel je in het weekend, dan wordt je pakket op de eerstvolgende dinsdag bezorgd. Je ontvangt altijd een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Vrees niet als je code niet meteen werkt. Van dinsdag tot vrijdag word je code doorgaans na 21:00 actief. In het weekend word je code actief op de eerstvolgende maandag. Mocht je pakket onverhoopt langer onderweg zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Hoe veilig is het om online te bestellen?

Zodra je afrekent word je naar een beveiligde omgeving gebracht waar je de gekozen betaalmethode kunt doorlopen. De betaling word bij je eigen bank of betaalservice afgerond. Op deze manier weet je 100% zeker dat je betaalgegevens veilig en beschermd zijn. 

Is er iets misgegaan met de levering van je bestelling? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Wij kijken dan met je mee en zullen ervoor zorgen dat je bestelling alsnog bij je afgeleverd word!

Wat gebeurd er na mijn bestelling?

Na je bestelling doen wij eerst een vreugdedansje. Bedrijfsbeleid. Daarna gaan we snel aan de slag met het klaarmaken van je bestelling. Als je bestelling van dinsdag tot en met vrijdag vóór 23:30 bij ons binnen is gekomen dan zorgen wij er, desnoods met bloed, zweet en tranen, voor dat je bestelling vandaag nog op de post gaat. Je pakket gaat dan naar de verzenddienst. Hier word je pakket met liefde gesorteerd en ingepland voor bezorging. Je pakket is nu bijna onderweg! Na een lange nacht (of twee) doorgehaald te hebben word je pakket de volgende morgen in de bus gelegd en zo snel mogelijk bij je afgeleverd. Uitpakken maar! 

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

In principe wel, maar je begrijpt vast dat hier uitzonderingen gelden. 

De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald, en daar kunnen wij dan weer niet zo veel aan veranderen):

  • Lingerie, zoals slips, strings, open kruis kleding, catsuits
  • Tepelversiering
  • Drogisterij artikelen (sprays, gels, pillen etc.)
  • Seks speeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
  • Tepelpompjes, -klemmen, -versiering
  • Condooms
  • Pruiken
  • Panty’s en kousen
  • Zwemkleding

mAAK CONTACT MET EEN MEDEWERKER