Wij doen zorgvuldig ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die van dinsdag tot vrijdag vóór 23:30 worden gedaan worden dezelfde dag nog verzonden. Door de feestdagen komt het in December vaker voor dat uw pakket één of meerdere dagen vertraging heeft. Houd uw track & trace code in de gaten voor een goede inschatting van de levering van uw pakket. 

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Om u zekerheid te geven over de levertijd van het door u bestelde product sturen wij u een Track & Trace code toe zodra deze beschikbaar is bij onze bezorgdienst. Mochten wij om welke reden dan ook de levertijd van 3 tot 5 werkdagen niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

In het weekend kan het 1 tot 2 dagen duren voor je Track and Trace link beschikbaar word. Vrees dus niet als je niet direct een Track and Trace link ontvangt of als de link nog niet werkt.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten binnen Nederland en België en bedragen €4.95 per bestelling. De verzending is gratis bij alle bestellingen boven €35,-
We verzenden sinds kort ook naar Frankrijk. De verzendkosten naar Frankrijk bedragen €9,50.
les frais d’expédition vers la France sont €9,50.

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL/DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

*Door de heersende corona crisis kunnen wij helaas niet meer garanderen dat u uw product binnen 24 uur geleverd krijgt. Wij doen echter ons uiterste best om de kwaliteit die u van ons gewend bent te blijven leveren. Als uw product om welke reden dan ook niet binnen 3 tot 5 werkdagen is bezorgd  dan nemen wij contact met u op. Mocht u niet willen wachten ons dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via dit contactformulier.

RUILEN EN RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Ons herroepingsformulier vindt u onderaan deze pagina als bijlage. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eroticas.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen

De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Lingerie, zoals slips, strings, open kruis kleding, catsuits
  • Tepelversiering
  • Drogisterij artikelen (sprays, gels, pillen etc.)
  • Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
  • Tepelpompjes, -klemmen, -versiering
  • Condooms
  • Pruiken
  • Panty’s en kousen
  • Zwemkleding

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.